Laurențiu Coman

Av. Laurențiu Coman este absolvent al Facultății de Drept și membru   al Uniunii Naționale a Barourilor din România – Baroul București din anul 2005

În calitate de avocat, deține o vastă experiență în domeniul Dreptului Penal, participând în cadrul proiectelor legislative de elaborare a noilor coduri în materie penală și autor pentru Portalul Universul Juridic în spețe privind politica penală.

În prezent este implicat în calitate de avocat în dosare complexe vizând infracțiuni economice și infracțuni contra persoanei.

Remus Mîndru

Av. Remus Mîndru este absolvent al Universității Româno-Americane, Facultatea de Drept. Este membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR), Baroului București din anul 2009 și vicepreședinte al Societății Avocaților din București (SAB).

Activitatea sa academică include un program de master în cadrul Academiei de Științe Economice București (ASE) intitulat Managementul fondurilor structurale ale Uniunii Europene, unul în Dreptul afacerilor în cadrul Universității Nicolae Titulescu București, precum și un program de studii postuniversitare al Universității din București privind noul Cod Civil și de Procedură Civilă. De asemenea, este obsolvent al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților ți autor pentru Portalul Universul Juridic.

În calitate de avocat, deține experiența în domenii precum dreptul afacerilor, drept comercial și societar, drept imobiliar, precum și achiziții publice. În prezent este implicat în proiecte de anvergură în sectorul tranzacțiilor imobiliare, a comerțului internațional, construcțiilor, precum și a tehnologiei informației. Domnul avocat vorbește fluent limba engleză, italiană și maghiară.

Alexandru Popescu

Av. Alexandru Popescu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu și este membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR), Baroul Giurgiu din anul 2010. A absolvit masterul în cadrul Universității Nicolae Titulescu cu specializarea Știinte penale, parcurgând ulterior programul de studii al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

În calitate de avocat litigant, Alexandru Popescu a asistat și reprezentat cu succes clienți din diverse domenii de activitate în materie de drept civil, fiscal, comercial, litigii de muncă etc. De asemenea, în prezent este implicat în proiecte complexe de due dilligence în silvicultură și fond funciar. Vorbește fluent limba engleză.

Echipa

Coman, Mîndru, Popescu